Condensatie in uw woning?

Condensatie in uw woning? Last van natte muren? Door een efficiënte ventilatie en de juiste constructie van uw huis kan u deze vochtproblemen voorkomen. In tegenstelling wat veel mensen denken ontstaan vochtproblemen niet door uw huis te isoleren. Ons vochtig klimaat zorgt ervoor dat vocht de grootste vijand van uw huis is. Vocht dat afkomstig is van regeninval of opstijgt vanuit de grond zijn de grootste boosdoeners bij vochtproblemen en schimmelvorming. Wassen, douchen, koken in combinatie met onvoldoende luchtventilatie kunnen ook vervelende vochtproblemen veroorzaken in uw huis.

Vocht dat van buiten komt, moet u uit de woning houden dit door de juiste constructie-aanpassingen te laten uitvoeren zoals  injecteren, kelderdichting en geveldichting. Om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren dient vocht binnen de woning naar buiten geventileerd te worden.

Contacteer uw specialist in vochtbestrijding.

 

Om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren dient vocht binnen de woning naar buiten geventileerd te worden. Contacteer TrendyHome voor een vrijblijvende gratis offerte.

Trendy HomeWater in uw kelder?Opstijgend vocht in uw huis?Contacteer ons